Zomer in het land, reisspelletjes in de hand!

27 juni 2018

Met de zomermaanden in zicht en de vakantiebestemmingen geboekt, is het tijd om de koffers te pakken! Naast kledij en andere noodzakelijke spullen mogen reisspelletjes absoluut niet ontbreken. En wat is er leuker dan een spelletje UNO? Juist, verschillende soorten UNO!

Mattel heeft speciaal voor de reizende spelers enkele varianten op het populaire kaartspel bedacht. Zo heb je UNO Junior voor de allerkleinsten, UNO Verschrikkelijke Ikke, UNO Cars en zelfs UNO Emoji met gekke plaatjes en aparte spelregels. Voor de echte waterratten is er zelfs een waterbestendige versie, UNO H20. Ideaal voor aan het zwembad of aan het strand, met een handige clip om het spel aan je rugzak te hangen.

Maar dat is niet alles, want deze zomer wordt de UNO-familie verder uitgebreid met drie nieuwe versies.

Voor de liefhebbers van eenhoorns is er het geweldige UNO® Corns-kaartspel! Het is het kaartspel waar je dol op bent, aangevuld met afbeeldingen van kleurrijke en magische eenhoorns.

Nieuw in het assortiment is het UNO® Coloradd Kaartspel, doordat het kaarten bevat die speciaal ontwikkeld zijn voor mensen met kleurenblindheid. Zo staat er op elke kaart een symbool dat verwijst naar de kleur van de kaart, zodat mensen die kleurenblind zijn moeiteloos kunnen meespelen!

Als laatste vervoegt het ludieke UNO® DOS Kaartspel de UNO®-familie. Onder het motto ‘twee is beter dan één’ geeft dit spel een grappige draai aan het bestaande spel. In het op één na populairste kaartspel, moet je goed bij de pinken zijn en uiteraard ‘DOS’ roepen wanneer je nog 2 kaarten over hebt!

Meer redenen om naar de winkel te lopen en deze kaartspelen in huis te halen, hoeven niet opgesomd te worden. Met de UNO®-familie op reis, komt verveling er niet aan te pas!

All for UNO, UNO for All!

Meer in deze categorie: