dëna: het ideale speelgoed voor elke levensfase van het kind

27 juni 2018

In Nürnberg maakten we kennis met het nieuwe Spaanse merk dëna. In de Benelux zal dëna verdeeld worden door Hebeco.

Het dëna speelgoed is gemaakt uit platinasilicone, een zacht en bestendig materiaal, zonder BPA en 100% veilig. Uniek is dat eenzelfde speeltje bijdraagt aan de lichamelijke, emotionele en cognitieve ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 6 jaar oud. Ze stimuleren bovendien de zelfstandigheid, creativiteit en verbeelding.

Van 0 tot 1 jaar: Speelgoed en bijtring gecombineerd in een nieuw en uniek concept. Gemaakt uit platinasilicone, een bijzonder kwaliteitsvol materiaal, zacht, bestendig en 100% veilig.

Van 1 tot 2 jaar: Doordat het dëna-speelgoed zo soepel is, kan het kind erop bijten, ermee slaan, erop schoppen, ermee gooien en het nat maken. Al spelend en helemaal veilig.

Van 2 tot 3 jaar: Naast spelen in alle veiligheid leert het kind ook vormen en kleuren onderscheiden, figuren benoemen en zelf constructies bouwen.

Van 3 tot 4 jaar: De combinatie van figuren stimuleert de behendigheid en concentratie van het kind om steeds complexere structuren te bouwen.

Van 4 tot 5 jaar: De talloze mogelijkheden van het unieke speelgoed bevordert de creativiteit en de verbeelding.

Van 5 tot 6 jaar: Bak samen met het gezin. De dëna-speeltjes zijn ook uitstekend geschikt als bakvormen voor gebak en koekjes in de oven. En ze mogen in de vaatwasmachine!

dëna producten bieden oneindig veel plezier en bevorderen zo de groei en de ontwikkeling van de kinderen. Met het speelgoed van dëna is alles mogelijk.

Beschikbaar in: BELGIË , NEDERLAND , LUXEMBURG

www.hebeco.be

Meer in deze categorie: