Ongezien speelplezier met Barbie en haar Droompaard!

30 oktober 2017

Mattel geeft met Barbie en haar Droompaard een nieuwe dimensie aan paardrijplezier en brengt een uniek product op de markt. 

Innovatie staat voorop, want het meest interactieve paard ooit reageert zelfs op geluiden en aanrakingen en zorgt voor ongezien speelplezier! Roep je haar twee keer, dan komt ze vanzelf jouw richting uit gelopen. Zo heeft het Droompaard van Barbie een heleboel realistische reacties en kan het vooruitlopen, omkeren en hinniken.

Ook lust het Droompaard wel een lekkere snack (bosje wortelen inbegrepen) en zal ze, wanneer je de worteltjes naar haar mond brengt, vrolijke eetgeluiden maken. Ook snuffelt ze erop los als je haar aanraakt aan haar neus. Stel je haar een vraag, dan knikt ze ja of schudt ze nee als antwoord!

Alsof dat niet genoeg is, speelt het Droompaard ook drie liedjes en steelt ze de show met drie verschillende dansjes. Net zoals Barbie zelf, houdt het Droompaard ervan om haar superlange, golvende manen en staart te borstelen met de meegeleverde borstel.

Natuurlijk kan Barbie ook ritjes maken op haar Droompaard, ze doet niks liever! Zet haar in het zadel en maak haar aan haar paard vast met de inbegrepen clip die je om haar middel kunt klikken want zo zijn ze even onafscheidelijk! Ook haar plooibare benen zorgen ervoor dat Barbie stevig vastzit op haar Droompaard. Barbie is volledig klaar om het avontuur tegemoet te rijden met haar rijbloes, rijbroek, uittrekbare laarzen en cap.

Haar Droompaard ziet er ook prachtig uit met een roze zadel en hoofdstel. Mattel brengt met dit interactieve pakket een pareltje op de markt dat elke kleine paardenliefhebber in huis moet hebben.

Laatst aangepast op dinsdag, 31 oktober 2017 14:57
Meer in deze categorie: