Bigben Interactive bezorgt kleine muziekliefhebbers dit najaar het perfecte geschenk

30 oktober 2017

Hier en daar is er in de etalage al kerstversiering te bespeuren en ook de stoomboot uit Spanje mogen we binnenkort opnieuw verwelkomen. Kleine artiesten die al uitkijken naar de komende cadeautjesperiode kunnen alvast op hun beide oren slapen dankzij het uitgebreide gamma audioproducten van Bigben Interactive! Of het nu om een coole wekkerradio gaat, een heuse cd-karaokespeler of een schattige speaker, met een van deze producten breng je de laatste maanden van het jaar gegarandeerd muzikaal door!

CD-Karaokespelers

Deze nieuwe CD-spelers met gekke gezichten spreken vooral fantasierijke kinderen aan die van zingen houden. Met deze CD-spelers kunnen kids hun eigen shows oefenen en uitvoeren. Door het handige handvat en een micro-USB aansluiting voor de oplader, kunnen ze overal mee naartoe genomen worden!

•Adviesprijs: € 44,99

•De diverse karaoke CD-spelers zijn dit najaar verkrijgbaar o.a bij Dreamland

Wekkerradio's

De RPE is een wekkerradio en nachtlampje in één, zodat kinderen ‘s avonds makkelijk in slaap vallen en ‘s morgens rustig wakker worden met het geluid van muziek of via zen-geluiden. Door de microfoon kunnen ouders hun eigen stem of andere geluiden opnemen die de kinderen kunnen beluisteren. Deze nieuwe wekkeradio is beschikbaar in drie verschillende designs zodat ieder kind in slaap kan vallen met zijn favoriete nieuwe vriendje! Bovendien beschikken de wekkerradio’s allemaal over een projector die de muur versiert met verschillende designs.

•Adviesprijs: € 29,99

 Ook deze wekkerradio's, die beschikken over een FM-radio met dimbare LCD display en “Nap”, “Sleep” en “Snooze” functies, zijn onmisbaar op het nachtkastje van elke kleine muziekfanaat! Kies jouw favoriete design: katten, dolfijnen en een hond voor de dierenliefhebbers of een voetbal voor stoere voetballers!

•Adviesprijs: € 19,99

Luminous Speakers

Deze draadloze, verlichte speakers zijn de blikvanger in elke kinderkamer. De speaker beschikt over verschillende kleuren en lichteffecten, en via de Bluetooth®- en USB-aansluiting kunnen probleemloos favoriete nummers afgespeeld worden. Opnieuw zijn er verschillende modellen: beer, konijn, hart of eenhoorn.

•Adviesprijs: €49,99

www.bigben.eu 

Meer in deze categorie: