Kinderen spelen en ontdekken met Melissa & Doug

27 september 2017

Het speelgoed van Melissa & Doug wil de creativiteit, de verbeelding en het pure spelen van kinderen stimuleren. De Amerikaanse speelgoedfabrikant heeft dertig jaar ervaring en behoort wereldwijd intussen tot de top 15 van de industrie. De organisatie en mensen binnen Melissa & Doug willen iedere dag opnieuw via de missie “Take Back Childhood” oplossingen aanbieden om kinderen op een speelse wijze te laten leren, hun creativiteit te ontwikkelen en eigen identiteit te ontdekken. 

Dit alles wordt ondersteund met producten in veel verschillende categorieën, variërend van een brede lijn aan houten speelgoed, tot aan grote pluche dieren en zelfs verkleedkleding waarin kinderen prachtige avonturen beleven als brandweerman, ridder of als een betoverende prinses.

De unieke lijn van grote pluche dieren varieert van 30 cm tot maar liefst 160 cm groot en is een waar succes aan het worden in Europa! De dieren staan daadwerkelijk op 4 poten waardoor de kinderen zich echt in de jungle of dierentuin wanen met hun favoriete giraf (160 cm groot - 99.95 €) of pinguïn (60 cm groot - 24.95 €)

Met meer dan 20 verschillende thema’s kunnen de jongens en meisjes zich verkleden in kwalitatief hoogstaande verkleedkleren (29.99 €) en met de vele hoogwaardige accessoires die bij het kostuum zitten zullen zij zich zo in een andere wereld wanen. 

Dit is slechts een kleine selectie uit het zeer uitgebreide assortiment. Tijdens de beurs in Deauville kunt u kijken en horen in welke andere categorieën Melissa & Doug succesvol is.  

Voor vragen kunt u terecht bij:
Michiel Das – Sales Director Benelux
Tel: + 31 6 121 83 750
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.melissaanddoug.com 

Laatst aangepast op woensdag, 27 september 2017 15:09
Meer in deze categorie: