Doe jij beter dan Max en Stoffel?

27 september 2017

Codemasters laat je ook dit jaar weer meegenieten van het F1-circus. 

Na een lange periode van matige interesse, is Formule 1 opnieuw enorm populair in de Benelux. Nadat Max Verstappen vorig jaar al op spectaculaire wijze zijn entree maakte in het circuit, is nu ook Stoffel Vandoorne op weg om voor lange tijd in de F1 te blijven meedraaien. De aanwezigheid van deze twee ‘local heroes’ zou ook de videogame F1 2017 van Codemasters ongetwijfeld een boost moeten geven. En nu de resultaten van beide heren tot dusver ontgoochelend zijn, kan jij misschien beter doen?

F1 vertrouwt opnieuw op de gekende ingrediënten: alle circuits – met daarbij ook de spectaculaire avondrace in Bahrein en Singapore,  alle piloten, alsook alle bolides van de F1-startgrid. Deze laatste voelen dit jaar enigszins anders aan omwille van de nieuwe spelregels met betrekking tot de banden en de voorvleugel. In de bochten heb je hierdoor ietwat meer controle.

In de Championship modus beland je op de meest realistische wijze in het F1 seizoen anno 2017, met alle gekende omstandigheden van het officiële kampioenschap. In carrièremodus kan je zelf een piloot (M/V!)creëren waarmee je geleidelijk aan vaardigheden ontwikkelt en progressie maakt. Ook je wagen kan je hier tot in de kleinste details afstellen, om toch maar weer enkele honderdsten van een seconde snellen te kunnen zijn.

Ook nostalgische F1-liefhebbers zullen hun hart kunnen ophalen. Wie het niet zo begrepen heeft op de huidige generatie bolides, kan immers aan de slag met een reeks klassieke wagens uit de geschiedenis van de F1.

Laatst aangepast op woensdag, 27 september 2017 11:45
Meer in deze categorie: