Twistiti : lees de tijd in kleuren

27 september 2017

Twistiti is een Belgische firma die twee modellen uurwerken aanbiedt, aangepast aan alle leeftijden.

Het wijzerplaat met dieren: om de allerkleinsten helpen zich in de tijd te oriënteren, biedt Twistiti een wijzerplaat waarbij de cijfers en de minuten zijn vervangen door dieren en kleuren.
Het wijzerplaat met cijfers: voor zij die beginnen met het uur te lezen, heeft Twistiti een kleurrijke en super leesbare klok uitgebracht.
De 2 wijzerplaten kunnen gecombineerd worden met 12 leuke polsbanden. Men kan dus aanpassingen uitvoeren volgens zijn humeur ;-)
Nog een voordeel : de uurwerken zijn waterbestendig!
In het Twistiti-gamma, vindt u eveneens twee klokken: met cijfers en met dieren, de ideale ondersteuning voor thuis of op school.
En dan is er ook nog een prachtige nieuwe wekker. Deze komt in drie kleuren : roze, blauw en geel, altijd met de mogelijkheid van de twee wijzerplaten. Het toestel is uiterst stil, en het volstaat om ermee te rollen om de snooze-functie te activeren. Wil je hem uitschakelen, dan leg je hem gewoon op zijn voorzijde.

Twistiti kleurt en vergemakkelijkt ons leven en dat van onze kinderen!
Voor meer informatie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Laatst aangepast op woensdag, 27 september 2017 11:06
Meer in deze categorie: