Air Hogs verlegt grenzen met nieuwste Race Drone

27 september 2017

Nieuw drone assortiment sluit aan bij wereldwijde DR1 competitie

Drones zijn hot! Stunt, vlieg en neem een duikvlucht met de nieuwste drone van Air Hogs. Spin Master, de innovatieve, internationale speelgoedfabrikant, introduceert dit najaar met trots de DR1 FPV Race Drone. De nieuwste Race Drone is de perfecte combinatie van technologische innovaties, ergonomische materialen en een crash bestendig design die het vliegen voor iedere startende drone race piloot gemakkelijk maakt.

Tijdens de DR1 competitie nemen drone racers het tegen elkaar op en proberen ze zo snel mogelijk een uitdagend parcours af te leggen. De speciale Race Drones die hoog in de lucht tegen elkaar strijden leveren  spectaculaire beelden op. Air Hogs verlegt haar grenzen en brengt de meest geduchte tegenstander op de markt, de DR1 FPV Race Drone. Luke Bannister, wereldkampioen drone racen, is sinds dit najaar ambassadeur van Air Hogs. Een nieuwe generatie drone racers is geboren!

Bestuur vanuit de ‘cockpit’

De DR1 FPV Race Drone introduceert een innovatieve manier van vliegen; je kunt live meekijken vanuit de ‘cockpit’. De drone is gekoppeld aan een First Person View Flight-bril (FPV) die via een 2.4 ghz WiFi verbinding die de beelden vanuit de drone op jouw bril uitzend. Het bereik van de FPV bril reikt tot wel 80 meter. Met de 5.8 ghz analoge camera maak je een foto of video en deel je deze direct online met je vrienden via de speciale smartphone app.

Het opstijgen en landen gaat automatisch met de DR1 FPV Race Drone.

Doormiddel van barometic pressure height lock systemen, stijgt de FPV Race Drone eerst op tot ongeveer 1 meter boven de grond om vervolgens op dezelfde hoogte door te vliegen. Ook de landing gaat soepel; de drone blijft eerst boven de grond zweven voordat hij een perfecte, gecontroleerde landing maakt. De DR1 FPV Race Drone is verder uitgevoerd met een verstelbaar besturingssysteem, ook wel het trimmen van een drone, en een hoogtevergrendelingstechnologie. Deze techniek maakt de drone makkelijk bestuurbaar en past zich aan naar de behendigheid van de bestuurder.

Daarnaast beschikt de bijbehorende controller over een aantal ‘push buttons’ die ervoor zorgen dat jouw drone de voorgeprogrammeerde flips en trucs uitvoert.

Strenge regelgeving

De restricties omtrent het besturen van een drone in de buitenlucht worden steeds strenger vanuit de EU. De DR1 FPV Race Drone is speciaal ontworpen om binnen mee te vliegen, zodat je helemaal kunt losgaan zonder beperkingen.

Hyper Drift Drone

Naast de DR1 FPV Race Drone brengt Air Hogs dit najaar ook de Hyper Drift Drone uit. Deze speelgoed drone is ontworpen om over de grond te racen. De perfecte manier om als beginnende drone racer de techniek van het racen onder de knie te krijgen. Crashen is geen probleem; de Hyper Drift drone vliegt erna gewoon door. Hoog in de lucht zweven of scheuren over afgevlakte landschappen? De Hyper Drift Drone kan het allebei!

Ga de strijd aan op het hoogste niveau en deel jouw ultieme race beelden via social media.

#AirHogsJoinTheRace
https://www.dr1racing.tv/ 
https://vimeo.com/227426902/76b6b19428   

Specificaties

DR1 FPV Race Drone
• De nieuwste Air Hogs innovatie beschikt over een FPV bril, een AH level 1 controller en 2.4 GHz communicatie frequentie
• De drone kan verbonden worden met WIFI waardoor de gemaakte video’s en foto’s direct in de app te zien zijn
• Deel jouw foto / video online met #AirHogsJoinTheRace
• Geschikt voor binnen en buiten (binnen het WIFI bereik)
• USB oplaadbaar: oplaadtijd 40 min. | vliegtijd 8 min.
Consumentenadviesprijs: €119,99

Hyper Drift Drone
• Beschikt over een AH level 1 controller
• Geschikt voor binnen en buiten
• USB oplaadbaar
Consumentenadviesprijs: €49.99

Meer in deze categorie: