Clicformers lanceert 4 Thema-dozen

27 september 2017

Na de lancering van de lente, presenteert Clicformers u nu al 4 thema-dozen die altijd tot de verbeelding spreken…

Clicformers Constructors 6 in 1

Bouw je eigen bouwwerf met Clicformers! Deze Clicformers Bouw Set is de favoriet van alle bouwers in spé. Met de 49 bouwblokken en 25 accessoires van deze set maak je je eigen bouwmachines. De bouwmachines zien er levensecht uit met hun bewegende onderdelen. Deze verpakking bevat een stap voor stap handleiding voor het bouwen van alle Clicformers bouwmachines, maar met wat verbeelding bouwen kinderen makkelijk hun eigen Clicformers creaties.

 Clicformers Rescue  7 in 1

Brand? Een ongeval? Met de Reddingsdiensten Set van Clicformers is hulp al onderweg! Met deze Clicformers Reddingsdiensten Set bouw je ook een brandweer commando voertuig of een reddingsvrachtwagen of -bus. Alles wat je nodig hebt om de situatie snel weer onder controle te krijgen. Wel..., dat en het hoofd koel blijven houden natuurlijk!

Clicformers Speed Wheel set 10 in 1

Snel, sneller, snelst! Dat is waar het met deze Clicformers Racewagen Set allemaal om draait. Letterlijk in dit geval, want alle creaties van deze bouwdoos lopen op wieltjes. Deze set constructiespeelgoed is de favoriet van elke autofanaat. Clicformers bouwspeelgoed is duurzaam educatief speelgoed dat altijd onderling combineerbaar is. Kinderen zijn er dol op.

Clicformers Police 7 in 1

Ben je klaar voor het betere speurwerk? Met deze Clicformers Politie Set heb je alle bouwblokken in handen om je politiekorps professioneel uit te rusten. Deze Clicformers Politie Set is de gedroomde set voor kinderen die houden van constructiespeelgoed én van rollenspellen. Met het meegeleverde boekje bouwen kinderen moeiteloos de politievoertuigen van hun dromen om zich nadien helemaal te verliezen in talloze achtervolgingen.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tel: 0495/67 01 31
website:
http://www.clicformers.be/

Meer in deze categorie: