Cars 3 bij LEGO Juniors en LEGO DUPLO!

27 juni 2017

Op 26 juli komt de langverwachte film Cars 3 eindelijk bij ons in de zalen. Naar aanleiding van deze release komt LEGO met enkele mooie bouwdozen omtrent de film op de markt, en dit in twee verschillende lijnen: LEGO Juniors en LEGO DUPLO.

De LEGO Juniors sets brengen kinderen vanaf vier jaar helemaal naar de wereld van Disney•Pixar Cars 3. Dankzij de combinatie van klassieke LEGO-steentjes, grotere elementen en kindvriendelijke instructies, kunnen ook kleine LEGO fans mooie Cars 3 sets bouwen. In totaal worden er binnen deze lijn 7 verschillende dozen gelanceerd.

Met de "Thunder Hollow Crazy 8 Race" set ervaren kinderen spannende raceactie waarbij Miss Fritter Lightning McQueen en Cruz Ramirez op de hielen zit. Na zo’n zware race is er de "Smokey's Garage" set om nieuwe energie op te doen. Alle tools zijn aanwezig om de wagens na te kijken, banden te wisselen, etc. Hierbij krijgt men de hulp van Smokey en Junior Moon, die ook in de set zitten. De bouwset "Willy's Butte Speed Training" biedt heel wat bouw- en speelplezier. Met Lightning McQueen, Sheriff en een afneembare snelheidsmeter, kunnen kleine racers hun rijvaardigheden oefenen en nieuwe snelheidsrecords vestigen.

Nog meer Disney•Pixar Cars 3 avonturen worden beloofd door "Mater's Junkyard" met een videoscherm dat op de kraan hangt, en "Guido and Luigi's Pit Stop", met entertainende check-ups. De LEGO Juniors "Cruz Ramirez Race Simulator“ en "Lightning McQueen Speed Launcher" sets zijn ook heel eenvoudig te bouwen door LEGO fans vanaf vier jaar oud. 

Ook LEGO DUPLO heeft een Cars 3 aanbod!

Vanaf september zijn er ook drie nieuwe LEGO DUPLO sets die de allerkleinsten meenemen naar de wereld van Disney•Pixar Cars 3. De "Piston Cup Race" bevat drie auto’s, Lightning McQueen, Jackson Storm en Luigi, waarmee kinderen hun eerste bouwvaardigheden kunnen oefenen. In "Mater's Shed" is er heel wat te ontdekken. Van zodra Mater in zijn klassieke vorm met kraan is samengesteld, kunnen kleine LEGO DUPLO fans met hun eerste rollenspel beginnen. Om bij te tanken rijden kinderen Lightning McQueen, Mack en Cruz Ramirez naar "Flo's Café".

Meer in deze categorie: