Duurzaam Speelgoed bij BIXXS

24 mei 2017

In eerste instantie denken we dan aan houten speelgoed. Hout heeft veel voordelen. Het is duurzaam, het gaat niet snel stuk en het blijft vaak lang mooi. Daarom is het ideaal om te kopen en cadeau te krijgen. Maar ook eens gedacht aan bioplastic speelgoed? Of katoen? Twee andere mooie natuurlijke materialen.

Spelend leren

Blokken en vormstoven zijn vaak gemaakt van hout en ideaal om spelenderwijs mee te leren (en te gooien). Dank aan stapelen en het ontdekken van verschillende vormen. Houten speelgoed vraagt wat ‘werk’ van het kind, want je kunt niet op een knop drukken waardoor er van alles gebeurt. Kinderen zullen zelf moeten duwen, trekken en bewegen. Dat zorgt voor een actieve geest en het is de aanzet om écht te spelen.

LEKKID

Prachtig activity speelgoed waarmee de kids allemaal  verschillende dieren kunnen bouwen! Gemaakt van massief hout, acryl stukken en magneten. Experimenteren, transformeren, combineren, ontdekken, creeren, generen, improviseren, bedenken en aanpassen. Lekkid ontwerpt fantastisch speelgoed dat de creativiteit van je kind stimuleert!

LUDUS

De grootte van de elementen, de kleuren en de kwaliteit van het materiaal (katoen) maken DEDALO zo aantrekkelijk voor kinderen. Ze leren door te spelen. Dit speelgoed stimuleert de behendigheid en logica.

Bioserie

Veilig voor je kindje, goed voor het milieu en fijn om tee te spelen. De kleurrijke babyspeeltjes van Bioserie zijn gemaakt van hernieuwbare plantaardige bronnen. Bioplastic bevat geen aardolie, BPA, PVC of andere schadelijke stoffen. Kindjes kunnen dus haar hartenlust proeven, voelen en ontdekken.

Deze merken worden verdeeld door BIXXS | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.bixxs.com | +31 (0)43 8525 777

 

Meer in deze categorie: