Hatchimals krijgt wereldwijd vervolg met CollEGGtibles

24 mei 2017

Dat de interactieve Hatchimals nog steeds populair zijn, blijkt uit de aanhoudende vraag naar de schattige beestjes. Goed nieuws voor de allerjongste verzamelaars! Hatchimals komt dit voorjaar met de Hatchimals CollEGGtibles: een collectie van 72 kleurrijke, gespikkelde eitjes die je zelf kunt helpen uitbroeden én verzamelen. De spikkels op het ei geven al een kleine hint uit welk deel van hun bijzondere wereld de Hatchimal komt. Welke Hatchimal zoek jij nog?

Hatchtopia, dé fantasierijke wereld van alle CollEGGtibles, is de thuisbasis voor 13 verschillende Hatchimal-families. Hun familienamen zeggen veel over de plek waar ze vandaan komen, zoals Oceaan, Bos, Jungle, Boerderij of Woestijn.

Mis jij nog Hatchimal-familieleden? Kijk dan goed naar de spikkels op de eitjes. Dit is namelijk een aanwijzing welke Hatchimal verstopt zit in het eitje. Door de transparante verpakking van de CollEGGtibles kun je heel gericht zoeken naar diegene die je nog mist. Bezit je een ei uit een wereld die je al compleet hebt? Ruil dan het eitje met een vriendje of vriendinnetje en behoud nog steeds het verrassingselement. Heb jij een van de vier limited editions uitgebroed? Dan heb je geluk; deze zijn namelijk zeer zeldzaam.

Meer in deze categorie: