LEGO Technic pakt uit met knappe BMW-motor

26 april 2017

BMW Motorrad en LEGO® Technic hebben de handen in mekaar geslagen om een van de beste motoren ter wereld om te zetten naar een LEGO model. 

De BMW Motorrad R 1200 GS Adventure set van LEGO Technic zorgt voor een bouwavontuur van 603 stukjes. Maar er is meer. Want zoals alle LEGO Technic 2-in-1 bouwsets kan er ook een alternatief model gebouwd worden met dezelfde onderdelen.

Dit tweede model is het resultaat van een zeer creatieve en inspirerende samenwerking tussen de ontwerpers van BMW Motorrad en LEGO Technic. Zij werkten samen de LEGO Technic Hover Ride uit, een bijzonder futuristisch voertuig met tal van innovatieve functies, maar nog steeds met een typische GS touch. Op die manier kunnen fans hun vertrouwde BMW-motor ombouwen tot een uniek design dat alle grenzen en beperkingen doorbreekt.

40 jaar LEGO Technic

De zeer gedetailleerde LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure bevat niet enkel dit unieke designconcept als onderdeel van de typische LEGO Technic 2-in-1 bouwset. Er is ook nog een andere verrassing voor verzamelaars. Omdat de LEGO Group dit jaar de 40ste verjaardag van LEGO Technic viert, zit er in deze en elke andere set die dit jaar wordt uitgebracht, een speciaal verjaardagselement.

Retailadviesprijs: 49,99 euro

Meer info: https://www.lego.com/nl-be/technic/bmw-motorrad-concept-hover-ride

Laatst aangepast op woensdag, 26 april 2017 12:40
Meer in deze categorie: