Wetenschap en looks gaan hand in hand met Project Mc²™

26 april 2017

Creëer de perfecte look om de wereld te redden met je cosmetisch-scheikundige skills!

Project Mc²™, een stijlvolle speelgoedlijn van MGA Entertainment spreekt jonge meiden aan met een ‘geek chic’ benadering van het speelgoedmerk dat zich richt op slim en inzichtelijk spelen met een wetenschappelijke achtergrond.  Project Mc²™ wil immers jonge meiden nog enthousiaster maken voor een STEAM-schoolopleiding, want deze focust op Science-Technology-Engineering-Arts- Mathematics.

Project Mc2™ is een team van vier superslimme en coole meiden. Ze lopen samen school aan de Maywood Glenn Academy en ze gebruiken hun liefde voor wetenschap en hun spionnenvaardigheden om missies uit te voeren voor de geheime organisatie NOV8™ ('innovate').  Ze zijn echte meiden, met echte talenten, die nergens voor terugdeinzen.    

Precies zoals in de voor een Emmy genomineerde Netflix-serie heeft Adrienne Atoms, één van de vier Project Mc²™ meiden, een missie. Ze wil met haar cosmetisch-scheikundige skills de perfecte look creëren om de wereld te redden.  Ze presenteert hieronder twee nieuwe Project Mc²™-kits waarbij je hetzelfde experiment  thuis kan uitvoeren, gewoon met huis-tuin-en-keukeningrediënten. Wetenschappelijk briljant!

Project Mc2™ Make-upset met kleurkrijt

Cosmetisch scheikundige Adrienne Atoms toont je in deze set hoe je je eigen make-up kan maken. Gebruik het inbegrepen kleurkrijt in de favoriete kleuren van de Project Mc²™-meiden om je eigen tinten en schakeringen samen te stellen! Combineer ze met eenvoudige huis-tuin-en-keukeningrediënten zoals kokosnootolie en willekeurige smaakstoffen (niet inbegrepen), en maak je eigen make-up!

De make-up set bevat 1 lipstickvorm om tot 3 lipsticks tegelijkertijd te maken, samen met 2 lipstickhulzen. Daarbij hoort ook een make-up paletvorm en een doosje om blush, oogschaduw of lipgloss te maken en te bewaren. Tenslotte bevat de set ook 1 rad met kleurkrijt in 6 verschillende kleuren die afgestemd zijn op de favoriete kleuren van de Project Mc²™-personages.

Project Mc2™ H2O Nagel Design Kit

Creëer unieke nagelontwerpen via een wetenschappelijk proces dat hydrografische druk wordt genoemd om verbazingwekkende en unieke, gemarmerde ontwerpen te maken! Ontwerp je eigen designs op de inbegrepen plaknagels of rechtstreeks op je eigen nagels met je eigen nagellak.

Deze mooie nagel design kit bestaat uit een basis met veelkleurige LED-lampjes met geïntegreerde nageldroger. Daarnaast bevat de set 3 standaarden met houders voor je nagellak en 3 sets met nagels om op te ontwerpen, inclusief stickers. Tenslotte heel wat leuke accessoires zoals 4 pipetten, 1 ontwerpstokje en een beker. Nagellak is niet inbegrepen.

Richtprijzen:

Project Mc2™ Make-upset met kleurkrijt                 €24.99
Project Mc2™ H2O Nagel Design Kit                       €29,99

Op zoek naar meer als je klaar bent met deze wetenschappelijke experimenten? Ga naar www.ProjectMc2.com.

Wil je meer weten over de Netflix serie? Ga naar www.netflix.com/be/title/80058852

Laatst aangepast op woensdag, 26 april 2017 12:40
Meer in deze categorie: