The Amazing Spider-Man 2

13 mei 2014

De exclusieve actiefiguren zijn nu verkrijgbaar in de winkel! 

Je hebt superhelden en je hebt dé superheld: de enige echte Amazing Spider-Man. Zijn het zijn strakke kostuum, zijn vloei-ende bewegingen, zijn wonden uit het verleden, zijn twijfels of zijn men-selijkheid die hem zo bijzonder maken? Of al deze speciale kwaliteiten? Moeilijk te zeggen, maar feit is dat de spinnenman bij jong en oud met voorsprong de populairste superheld blijft.

Vanaf 16 april zal hij met de sequel op THE AMAZING SPIDER-MAN (juli 2012) weer een massa volk naar de bioscoopzalen lokken. In dit nieuwe meesterwerk vecht Spi-der-Man – voor de tweede keer gespeeld door de jonge Andrew Garfield – vooral met zichzelf. Hij probeert weer een evenwicht te vinden tussen het dagdagelijkse leven van Peter Parker en de zware verantwoordelijkheden die hij draagt als beschermen-gel van de stad. Peter Parker puurt geluk uit zijn heldenbestaan, slingerend tussen wolkenkrabbers. Hij geniet evenzeer van de intieme momenten aan de zijde van Gwen (Emma Stone). Spider-Man zijn heeft echter een prijs: hij is namelijk de enige die de burgers van New York kan beschermen tegen de meedogenloze slechteriken die de stad bedreigen.

Met Electro (Jamie Foxx) heeft hij deze keer zelfs een  tegenstander die nog een stuk sterker is dan hijzelf.  En wanneer zijn oude vriend Harry Osborn weer in zijn  leven komt, beseft Peter dat al zijn vijanden iets  gemeenschappelijks hebben: OsCorp.

Hasbro heeft voor deze gelegenheid een  fantastische collectie samengesteld. Die bevat, naast actiefiguren om de  sleutelscènes uit de film na te spelen, ook maskers en  handschoenen met vloeistof waarmee je in de huid van je  favoriete superheld kunt kruipen.

DE ACTIEFIGUREN

GROTE ELEKTRONISCHE ACTIEFIGUUR

Deze actiefiguur is maar liefst 25 centimeter hoog en uitgerust met een wapen. De figuur bevat eveneens licht- en geluidseffecten, waardoor je de filmervaring ook thuis kunt beleven.

ACTIEFIGUREN 10 CM

De actiefiguren van 10 cm hebben elk een accessoire (bv. skateboard…) dat via de Spider Strike functie kan worden geactiveerd. Zo kun je de actie-scènes uit de film gemakkelijk naspelen!  In hetzelfde assortiment vind je ook diverse voertuigen zoals een moto met uitschuifbare wapens en een auto die zowel in een vliegtuig als in een trike kan ver-anderen.

ELEKTRONISCH MASKER

Met het SPIDER VISION-masker ben je je vijanden altijd een stapje voor. Dit elektronisch masker licht op en maakt het mogelijk om je be-lagers met SPIDER-schijven te bestoken.

WEBVLOEISTOF

Deze kit met webvloeistof wordt aangeboden met een handschoen en twee busjes waarvan je eentje met water kunt vullen. Schiet de vloeistof met je handschoen af om, net zoals de echte SPIDER-MAN, prachtige spinnenweb-ben te maken!

Alle producten in het THE AMAZING SPIDER-MAN-assortiment zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, met uitzondering van de maskers en de web-vloeistof, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. 

Laatst aangepast op dinsdag, 13 mei 2014 11:43
Meer in deze categorie: