Nickelodeon Partner Dag

21 oktober 2019
in Events

Op dinsdag 10 September organiseerde CPLG en VNCP de jaarlijkse Nickelodeon Partner Dag, ditmaal in het bioscoopcomplex Pathe te Utrecht. De aanwezige partners kregen nieuws over de laatste ontwikkelingen van de belangrijkste merken.

Uiteraard kwamen de sterke Nick Jr. merken aan bod, zoals PAW Patrol, Shimmer & Shine, Top Wing en Sunny Day. De Nickelodeon merken SpongeBob, Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles, en de adult merken MTV en SouthPark kwamen ook aan bod. Ook over de nieuwe series Butterbean’s Cafe, Ryans World en Blues Clues and You werd er gepresenteerd. Nieuw in het programma waren de Paramount merken met Top Gun, Rumble en een flink archief aan oude en iconische films. Paramount zit sinds vorig jaar in de Viacom groep en samen met de nieuwe aanwinst Garfield maakt dat het lijstje compleet. Cor Molenaar sloot de dag af met een kijk op het nieuwe retaillandschap en bijpassend advies.

Het was een succesvolle dag met veel nieuwe content en inspiratie. Bedankt voor de komst en hopelijk tot volgend jaar!

Voor meer informatie over de Nickelodeon Partner Dag of een van de andere merken, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatst aangepast op dinsdag, 04 februari 2020 14:26
Meer in deze categorie: