Wildbrain CPLG dag 2019 – groot succes

02 december 2019
in Events

Op donderdag 7 november was de jaarlijkse partnerdag van Wildbrain CPLG in de Stadschouwburg te Amstelveen.

Het was een succesvolle dag met veel nieuwe content, creatie en inspiratie. In de spotlights stonden evergreens zoals Peanuts, Moomin, Me to You en Star Trek die met nieuwe content een bredere doelgroep gaat aanspreken.

Maar ook de filmklassiekers die in 2020 een vervolg krijgen zoals Ghostbusters III en de langverwachte film Top Gun II. Daarnaast veel inspiratie rondom ‘back catalogue’ titels die momenteel een grote fashion trend zijn, zoals Grease, Beverly Hills 90210 en The Godfather. Naast deze klassiekers zien we een enorme groei in social media gedreven merken zoals het kleurrijke Hamsta en het YouTube fenomeen Oddbods. Ter afsluiting presenteerde Wildbrain Spark, de grootste onafhankelijke distributeur van kinderinhoud op YouTube met een bereik 1 van de 3 kinderen wereldwijd. Zij deelden insights over het kijkgedrag van kinderen en hoe zij deze doelgroep aan onze merken weten te binden.

Heeft u deze dag moeten missen en bent u geïnteresseerd in een van bovenstaande properties, neem dan gerust contact met ons op. U kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatst aangepast op dinsdag, 04 februari 2020 14:24
Meer in deze categorie: