Spelend de herfst in met VTech

04 oktober 2024
in Nieuws

Ontdek de nieuwe producten in aantocht van VTech: 2 in 1 Loopscooter, Marble Rush Dino Adventures Magnetic Set, Smulpret Ijssalon en de V-Bot!

2 in 1 Loopscooter; Was je maar piepjong, dan kreeg je misschien ook deze kekke retroscooter in roze of turquoise. De nieuwste 2 in 1 Loopscooter van VTech, die op basis van looks dé wannahave voor temperamentvolle rakkers in Nederland en België wordt en welke zich met het grootste gemak laat ombouwen van driewieler tot loopscooter. Daardoor gaat hij jaren mee. Dat is duurzaam, dat is retro zoals het hoort.

Marble Rush; Gaat het om knikkeren, dan is dit dé set onder de knikkerbanen. Uitdaging zit in meer dan snelheid, de set vraagt ook om bouwkwaliteiten. Gelukkig is er een vriendelijke handleiding die gretige knikkermonsters (vanaf 4 jaar) en hun crew een handje helpt. Bouwend ontdekken ze welke toffe features en leermomenten er allemaal inzitten. Zoals een dino die ze nog niet eerder tegenkwamen bij voorlopers van Marble Rush. In deze kleurrijke, magische en loeispannende versie komt prehistorie in optima forma tot zijn recht.

Smulpret IJssalon; Wie ooit op het idee kwam dat ijsjes alleen ‘mogen’ als de zon schijnt…? Onzin natuurlijk! Dat vinden de makers van VTech ook en zij bedachten hier iets voor: de Smulpret IJssalon voor thuis. Compact, vrolijk en verdraaid leerzaam. Meer ingrediënten zijn niet nodig voor fantasierijk speelplezier en rollenspel voor 2- tot 6-jarigen.

V-Bot; Vanuit het commando centrum van de compacte actieheld hoor je de actie waarin hij zich moet vastbijten. Zijn het op hol geslagen asteroïden, is het een ijszee of een lavarivier die hij moet oversteken of wordt hij eropuit gestuurd om kostbare erts op te diepen? V-Bot kan het allemaal aan met hulp van de kleine avonturiers!

                                                                                 

Advies verkoopprijs: VTech 2 in 1 Loopscooter € 54,99, Marble Rush Dino Adventure Magnetic Set € 59,99, Smulpret IJssalon € 29,99, V-Bot € 39,99.

Verkoop- en productinfo: VTech Electronics Europe B.V., tel: +31 (0) 495 459 111 of kijk op www.vtechnl.com.

Laatst aangepast op vrijdag, 04 oktober 2024 11:19

Afbeelding galerij

Meer in deze categorie: