De nieuwe catalog voor 2024/2025 van BS Toys: Speelplezier het hele jaar door!

03 oktober 2024
in Nieuws

BS Toys introduceert met trots de nieuwe catalogus voor 2024/2025. De collectie biedt een uitgebreid assortiment en of het nu gaat om de gezellige wintermaanden of de zonnige dagen van het voorjaar, BS Toys heeft voor elk seizoen iets bijzonders te bieden.

Najaarscollectie 2024: Een Feest van Herfstkleuren

De nieuwe najaarscollectie omvat zestien innovatieve items die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Elf items voor kinderen vanaf 3 jaar, van de uitdagende Monster Sudoku en de Giga Zoete Memo tot het Snelle Kubussenspel, de Mega Balanstoren en het Magnetisch Dartspel.

En vijf items in de gloednieuwe Peuterlijn, speciaal ontworpen om kinderen vanaf achttien maanden te laten ontdekken en ontwikkelen en geïnspireerd door zes dieren—pinguïn, krab, walvis, zeeleeuw, poolvos en poolbeer. Van de Stapeltoren en de Krab met trekkoord, tot een mooie vormenstoof, vormenpuzzel en een Blokkenpuzzel Het is een logische uitbreiding van het bestaande assortiment van BS Toys en zal de komende seizoenen verder worden uitgebreid.

Tips voor de Feestdagen

Voor de feestdagen tipt BS Toys een selectie van leuke producten die perfect zijn voor gezellige momenten en samen tijd doorbrengen: het Kroko’s Sokken spel (4+), de Mega Balanstoren (5+), Welke Koe ben ik (6+), en het Snelle Kubussen Spel (6+).

Vooruitkijken naar het Lente- en Buitenspeelseizoen

Naast de winterse gezelligheid, biedt onze catalogus alvast een preview van de lente- en zomercollectie die vanaf half januari 2025 beschikbaar zal zijn. Lekker naar buiten met de Zandkammen en Zandstempels voor creatief spelen in de zandbak, de Houten Hordenlopen voor actieve buitenspeelactiviteiten, en het Paddle Play Spel voor urenlang plezier in de open lucht.

BS Toys heeft de campagne #unpluggedplaytime in 2024 gelanceerd om kinderen te inspireren om ‘schermvrij’ te spelen en de wereld om hun heen actief te verkennen en te beleven.

Geïnteresseerd? Voor Vlaanderen neem contact op met BS Toys: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor Wallonië neem contact op met Geronimo Games: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De catalogus kan je bekijken via deze link.

Laatst aangepast op donderdag, 03 oktober 2024 15:19
Meer in deze categorie: