Nieuwe accountmanager Sluban Europe, nieuwe plannen en nieuwe sets

08 november 2023
in Nieuws

Sluban is gegroeid en blijft ontwikkelen. Daarom hoog tijd voor een update vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel waar het hoofdkantoor van Sluban Europe B.V. is gevestigd.

Roel de Jong is sinds kort als accountmanager bij het Sluban team aangetreden.

“De kwaliteit van Sluban bouwblokjes is vergeleken met vijf jaar terug echt goed gegroeid. Met een focus op constante ontwikkeling van onze sets zien we dat we in staat zijn op trends in te spelen. Daarbij komt dat we voor verschillende doelgroepen een aantrekkelijk en betaalbaar assortiment aan bouwblokjes aan kunnen bieden.” zo vat Roel de huidige stand van zaken bij Sluban kort samen.

Anno 2023 richt Sluban Europe zich via een webshop ook rechtstreeks tot de consument en wordt er hard gewerkt om de naamsbekendheid van Sluban te vergroten. Zo faciliteren we bijvoorbeeld winacties voor consumenten die ook via de retailmarkt onder de aandacht gebracht kunnen worden. Iets waar ook de retailers van mee kunnen profiteren.

Door de continue ontwikkeling van de bouwsets hebben we tegenwoordig meerder keren in het jaar een uitbreiding op het bestaande assortiment. Daarmee kan ook in de winkels het aanbod interessant onder de aandacht blijven bij jong en oud.

Zo hebben we afgelopen zomer weer een aantal mooie nieuwe bouwsets toe kunnen voegen in ons assortiment. Bijvoorbeeld PlayerId en RC autos om maar eens een paar voorbeelden te noemen. Naar verwachting komen daar begin 2024 weer nieuwe bouwsets bij.

Meer in deze categorie: