WeConnect nieuwe partner van Ravensburger

13 september 2023
in Nieuws

Ravensburger kiest voor WeConnect als hun nieuwe online mediapartner. WeConnect gaat door middel van een evidence based full funnel marketing strategie aan de slag om jong en oud in contact te brengen met de prachtige producten van Ravensburger.

Dave Vonk: Marketing Manager Ravensburger deelden hun enthousiasme over deze samenwerking:

“Vol vertrouwen gaan we dit najaar in, wij zijn zeer verheugd dat wij de handen in één hebben geslagen” WeConnect, een innovatief bedrijf dat ons zal ondersteunen met hun uitgebreide kennis, creativiteit en datagedreven expertise.

In een wereld die steeds dynamischer wordt, is het cruciaal om toegang te hebben tot de juiste data, kennis en creatieve inzichten. Dit stelt ons in staat om onze doelgroep op de meest effectieve en boeiende manier te bereiken.

We zijn enthousiast over de mogelijkheid om met het team samen te werken en te profiteren van hun expertise. Of het nu gaat om het verkennen van nieuwe marketingstrategieën, het identificeren van kansen voor groei, of gewoon het delen van creatieve ideeën, WeConnect is de trouwe partner om op te bouwen.

Dit najaar belooft weer interessant te worden!

WeConnect? Yes...we connect!

Jeroen de Faber, Managing director WeConnect, over de samenwerking: ‘Wie kent het iconische blauwe hoekje niet?' We zijn verheugd om voor dit mooie merk aan de slag te gaan. Van puzzels en spellen tot aan de gloednieuwe TCG Disney Lorcana. We staan klaar voor een mooi cadeauseizoen!’.

Naast Ravensburger werkt WeConnect voor merken als Jumbo Supermarkten, Kanzi, Zwanenberg Food Group & The Sting Companies.

www.ravensburger.org
https://weconnect.nl

Meer in deze categorie: