Leveling the Playing Field – Het educatieve programma van Toy Fair, met onderwerpen die uw business kunnen helpen groeien

18 augustus 2023
in Nieuws

Met wereldwijd gerenommeerde retailers en de bevestigde aanwezigheid 22 van de top 25 speelgoedverkopers die de Amerikaanse speelgoedindustrie (goed voor 40 miljard dollar omzet) vertegenwoordigen, maakt Toy Fair®, dat plaatsvindt van 30 september tot 3 oktober in New York City, zich op om nieuwe exposure en zakelijke kansen te bieden voor iedereen - van nieuwe exposanten en opkomende internationale bedrijven die de Amerikaanse markt willen betreden, tot aankopers die een-op-een ontmoetingen willen krijgen met voorheen afgesloten bedrijven.

Leden van de wereldwijde speelgoedgemeenschap worden uitgenodigd om te profiteren van het iconische erfgoed van de Toy Fair®. Bij de niet te missen programma's waar bedrijven gebruik van zullen willen maken, worden deelnemers aangemoedigd om deel te nemen aan de educatieve sessies van Toy Fair University, die zijn samengesteld om te voorzien in de meest dringende behoeften van de wereldwijde speelgoedindustrie.

“Hoewel het verbinden van kopers en verkopers op de beursvloer altijd het belangrijkste doel van de beurs zal blijven, bieden deze aanvullende educatieve mogelijkheden speelgoedprofessionals de tools en kennis die ze nodig hebben om voorop te blijven lopen in het steeds complexer wordende en drukke speelveld van vandaag”, aldus Kimberly Carcone, executive vice president of global market events bij The Toy Association™. “Bovendien hebben we het makkelijker dan ooit gemaakt om een schema op te stellen met behulp van onze 'Map Your Show'-tool, die bovendien synchroniseert met de Toy Fair Mobile App, om aan de unieke doelen van elke professional te voldoen en zo een concurrentievoordeel te behalen.”

Gedurende de vierdaagse show zullen verschillende educatieve tracks bezoekers inzicht bieden in de samensmelting van business en spel in de metaverse; nieuw op data gebaseerd onderzoek naar trends en consumenten; inzichten in speelgoedwetgeving, veiligheid en naleving; groeistrategieën voor de retail; en het opbouwen van inclusiviteit en authenticiteit voor zowel bedrijf als merk. Het zijn maar enkele van de vele onderwerpen.

Creative Factor keert ook terug met educatie over onderwerpen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uitvinders, ontwerpers en de bredere creatieve gemeenschap. Dit omvat inzichten in het creatieve proces, strategieën voor modern ontwerp van speelgoedverpakkingen en belangrijke intellectuele eigendomsbeschermingen die beschikbaar zijn voor speelgoed in de VS. De sessies worden gepresenteerd door topdenkers op het gebied van speelgoed, spellen, academici en aanverwante terreinen, en worden ondersteund door onderzoek, casestudies en beste praktijken. Na elke presentatie volgt een vraag-en-antwoordsessie met het publiek.

"Toy Fair University geeft deelnemers stap voor stap uitleg over hoe ze kunnen profiteren van opkomende technologieën en strategieën op een manier die gemakkelijk in de praktijk te brengen is", aldus Carcone. "We zijn er trots op dat Toy Fair de meest vooruitstrevende inzichten blijft bieden in parallelle ruimtes van kansen voor speelgoedprofessionals en merkeigenaren."

Het volledige schema van showprogrammering is beschikbaar op de Toy Fair-website.

Toy Fair vindt plaats van 30 september tot 3 oktober in New York City. Bezoek ToyFairNY.com om meer te weten te komen.

Meer in deze categorie: