Nieuw van Clics Toys: Stick-O!

17 juli 2019
in Nieuws

Clics Toys lanceert dit najaar het nieuwe en innovatieve magnetische bouwspeelgoed Stick-O voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

Het zeer vernuftige van dit nieuwe kleurrijke merk is dat de staven en een aantal accessoires elkaar altijd aantrekken. De magneten draaien binnenin de vorm rond naar de juiste pool en stoten elkaar niet af. We vinden dat fijn voor de peuters en kleuters, want moeten ze zich eigenlijk op een leeftijd van 18 maanden al iets aantrekken van magnetische polen? Wij vinden van niet…da’s voor later…eerst leuk spelen en bouwen, en groeien en beleven.

Dat is het bijkomende leuke aan Stick-O: met de 33 verschillende onderdelen (waarvan 18 met magneten) kan het kind de mooiste en leukste leefwerelden maken: bloemetjes en boompjes met een leuk gezichtje, voertuigen, bouwwerfmachines, rollenspel, “kokeneten”,… kortom enorm veel combinatiemogelijkheden voor urenlang spelplezier. Nooit verveeld of vervelend voor je peuter of kleuter!

Contact: Lore Van Aert Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stick O Picture 3

Stick O Picture 4

Sticko O Picture 2

Laatst aangepast op woensdag, 17 juli 2019 17:15
Meer in deze categorie: