Houston we have liftoff! Space Station has landed. D-day special

17 juli 2019
in Nieuws

Het eerste deel van onze Space serie is inmiddels binnen en kan vanuit voorraad geleverd worden. Zo hebben wij een 8-in-1 bouwset die voor gegarandeerd speelplezier zorgt. Deze 8 losse bouwsets kunnen worden gecombineerd tot een groot ruimte station, dit zorgt voor nog meer speelplezier bij kinderen. De Space serie is nog gedetailleerder, waardoor kinderen hun fantasie nog meer de vrije loop laten en fantaseren over hoe het in de ruimte is.

Wij hebben als missie om het spelen met educatief bouwspeelgoed voor alle kinderen mogelijk te maken. Daarom hebben wij ook in deze serie weer diverse scherp geprijsde bouwsets opgenomen. Sluban is er voor iedereen. Een deel van de Space Station serie is nu beschikbaar! De overige Space sets komen eind juli binnen.

D-Day special
Afgelopen juni was D-day 75 jaar geleden. Binnen onze WWII collectie hebben wij een aantal sets die replica’s zijn van voertuigen die zijn ingezet tijdens Operation Overlord. Onder andere de Spitfire en de landingsvaartuigen hadden een belangrijke rol tijdens de landingen in Normandië. Bezoek onze website om deze gedetailleerde sets te bekijken: Reseller.sluban.nl

Op een toekomst vol speelplezier!

www.sluban.nl

Sluban Landingsvaartuig M38 70070    Sluban Spitfire M38 70071

Laatst aangepast op woensdag, 17 juli 2019 17:26
Meer in deze categorie: