INJUSA breidt uit op Chinese markt

20 januari 2016

INJUSA verwacht een verkoopstijging van 15% over de volgende drie jaren.

Het bedrijf INJUSA breidt zijn activiteiten uit op de Chinese markt, na het behalen van het CCC certificaat, dat verplicht is om elektrische producten op de Aziatische markt te brengen. INJUSA’s general manager, Luis Berbegal, is tevreden met het behalen van het certificaat, want export naar China betekent een rechtstreeks verhoging van de jaarlijkse verkopen van het bedrijf, dat zichzelf een groei van 15% over de volgende drie jaren heeft vooropgesteld.

Berbegal legt uit dat INJUSA de Chinese markt op wil “omdat er in dat land er een veeleisend marktpotentieel is. Voor bedrijven zoals ons is dit heel interessant, want onze producten, met een hoge, Europese standard, worden er omwille van hun design en kwaliteit, hoger ingeschat dan het plaatselijke aanbod.”

Om het CCC certificaat te behalen doorliep het bedrijf een complexe procedure. “Want naast het certificeren van de producten die geëxporteerd worden, werden ook de faciliteiten en processen in onze fabriek in Spanje gedurende een week grondig doorgelicht.”

Dit CCC certificaat en de nieuwe zakelijke opportuniteiten voor het bedrijf, staan garant voor het engagement en de uitdaging om alle kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften na te leven, ongeacht het land van bestemming.

Meer in deze categorie: