Aymax groeit verder

05 maart 2018

Aymax is een gespecialiseerd import-exportbedrijf, dat huishoudelijke textielproducten ontwikkelt voor de licentie-, promotie- en generieke markt.

Er werd de voorbije jaren heel wat tijd en energie geïnvesteerd. Zo werd de grafische studio versterkt en verhuisde men begin 2017 naar een nieuwe locatie. Er werd ook geïnvesteerd in een magazijn dat 100% ten dienste staat van Aymax, een belangrijke stap voor het aanbieden van flexibele en reactieve service.

Ondanks de constante evolutie wil Aymax dicht bij zijn klanten blijven staan. Men neemt de tijd die nodig is om banden op te bouwen met klanten, partners en leveranciers. Daarnaast blijft men ook voortdurend de licensing portfolio verrijken. Bij het kiezen van nieuwe franchise probeert men iedereen te betrekken. Maar uiteraard worden markten en trends ook grondig geanalyseerd.

Aymax tekende overeenkomsten voor entertainment franchises zoals PJ Masks in de Benelux, maar ook volwassen franchises zoals Le Tour de France en Johnny Hallyday voor Frankrijk en Benelux. Er wordt nauw samengewerkt met licensing partners om ervoor te zorgen dat klanten uit een brede licensingportfolio kunnen kiezen.

Meer in deze categorie: