Maak kennis met Choubidous

28 augustus 2017

Choubidous is al 3 jaar gespecialiseerd in speelgoed, creatieve hobby's en accessoires voor kinderen.

Choubidous, dat gevestigd is in Namen, verdeeld de volgende merken in de Benelux: de creatieve hobbyproducten van « Avenue Mandarine », « Maildor » en « Pirouette Cacahouète », de « Twistiti » horloges, de schooltassen van « Les Skewies » en « Caramel&cie », de bio make-up en nagelak van « Namaki », de houten spellen van « Milaniwood », de « Italtrike » tricycles, de juwelen van « Le Chat sur 3 Pattes », de adventkalenders van « La Maison du Calendrier » en de « Mini Hornit » toeters.

Choubidous heeft een dynamisch team : Claudine Wattereus is verantwoordelijk voor de verkoop in Wallonië-Brussel, Johan Antjon ontfermt zich over Vlaanderen en Nederland, en Christel Gerkens is de zaakvoerder. Er wordt veel belang gehecht aan de relaties die men onderhoudt met de verschillende partners, zowel de klanten als de leveranciers. Men wil oor hebben voor de verwachtingen en wensen van iedereen.

Choubidous neemt deel aan verschillende salons, zoals Maison et Objet en Nürnberg op de stands van hun leveranciers, en in september is het bedrijf met een stand aanwezig op de Najaarsbeurs in Utrecht, en op Show Up in Amsterdam. Alle gamma’s zijn terug te vinden op de website www.choubidous.be, maar het is zeker zo interessant om elkaar rechtstreeks te ontmoeten in de winkel van de klant of in de Choubidous-showroom in Namen.

Kleine knipoog : de naam Choubidous komt van de bijnaam die Christel haar drie jongens heeft gegeven.

www.choubidous.be 

Meer in deze categorie: