Trolls

15 juni 2016
in Trends

Justin Timberlake bestormde de hitlijsten met zijn zomerhit ‘can’t stop the feeling’ uit de nieuwe Dreamworks film Trolls. 

Binnen een dag stond hij al op nummer 1 in iTunes en zette hij een strak optreden neer tijdens het Eurovisie Songfestival in Zweden. Justin Timberlake heeft daarnaast ook diverse originele liedjes herschreven en zal de rol van Branch op zich nemen, een norse trol die zich niet helemaal kan vinden in de kleurrijke levensstijl van zijn volk. De tegenpool van Branch, Poppy, zal gespeeld worden door Anna Kendrick. Samen lieten ze het publiek vast proeven van deze muzikale animatiekomedie tijdens het Cannes film festival, waar zij ook hun eigen versie van het nummer ‘True Colors’ voor het eerst vertoonde.

In Trolls volgen we princes Poppy, die van mening is dat ieder probleem opgelost kan worden met een lied of een knuffel. Haar inwijding als leider van de Trollen mag dan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en wordt groots gevierd. Misschien hebben ze het deze keer alleen net iets te bont gemaakt… Het resultaat zal vanaf 26 oktober in alle bioscopen in België te zien zijn.

Hasbro is de Master Toy partner en de producten zullen vanaf september in de winkels liggen.  Naast Hasbro, zullen onder andere ook Ravensburger, Meis & Maas, CTI en Danone onderdeel uitmaken van het zeer uitgebreide licentieprogramma.

Voor meer informatie over Trolls of een van onze andere merken, neem dan gerust contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie: