Fleurige bescherming met de mondmaskers voor kinderen van Nûby

26 mei 2020
in Trends

Ook je kindjes wil je beschermen door ze een mondmasker te laten dragen, maar de gewone mondmaskers passen vaak niet goed op hun gezicht en laten we eerlijk zijn: ze spreken kinderen ook niet meteen aan, toch? Wel, de kindermondmaskers van Dr. Talbot door Nûby zullen je kleintjes met veel plezier dragen!

Niet alleen in tijden van virussen, maar ook bijvoorbeeld door een hoog stuifmeelgehalte kan je kindje veel niezen en minder plezier beleven tijdens het buitenspelen. Het kindermondmasker van Dr. Talbot zal ervoor zorgen dat jij en je kindje(s) kunnen genieten van jullie tijd buitenshuis. En ze zijn ook niet alleen voor gebruik buitenshuis! De maskers kunnen ook binnen gebruikt worden bij klusjes om niezen en irritatie door stof en vuil te voorkomen. Dankzij de verstelbare neusclip en de zachte oorlussen zijn de maskers erg comfortabel om te dragen.

Elk masker is gemaakt van zachte, ademende stof en wordt geleverd in kleurrijke patronen en leuke ontwerpen. Door de ingebouwde, buigbare neusclip is het masker eenvoudig aan te passen aan het gezicht van het kind. De kindermondmaskers zijn gemaakt om de neus en de mond van het kind volledig te bedekken en bieden zo een betere bescherming. Zachte oorelastieken maken het mondmasker comfortabel tijdens langdurig dragen, zodat de kleine oortjes geen pijn doen. De kindermondmaskers zijn verkrijgbaar in een meisjesversie met een prinsessenthema en een jongensversie met een drakenthema. De maskers zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Wil je meer weten? Bekijk dan alle informatie op de website van Nûby.

Laatst aangepast op vrijdag, 05 juni 2020 10:36
Meer in deze categorie: