UglyDolls lanceert tweede trailer

27 februari 2019
in Trends

Kijk nu de tweede film trailer van UglyDolls met stemmen van oa Kelly Clarkson, Pitbull en Nick Jonas. UglyDolls is vanaf 31 juli 2019 in de bioscoop te zien!

https://www.uglydolls.com/

In deze nieuwe familiefilm, gebaseerd op het merk UglyDolls, volgen we Moxy en haar UglyDoll vrienden terwijl zij erachter komen wat het betekent om anders te zijn dan anderen. De film herinnert het publiek aan het belang van liefde, vriendschap, zelf expressie en zelfacceptatie.

Naast Hasbro als de Master Toy partner kunnen we de volgende Benelux partners noemen; Jacob Company met tassen en stationary, Van Der Erve met kleding, Sambro met stationary en arts & crafts, Character World met beddengoed, Stor met drinkbekers en bordjes, Bip Holland met confectionery, Texco met gordijnen, Amscan met party en dress up, Whitehouse met Amusement Plush en Ben Veldkamp met de costume characters. En binnenkort zullen we nog meer partners bekend maken!

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op woensdag, 27 februari 2019 17:17
Meer in deze categorie: