Influencers film - Misfit

27 november 2017
in Trends

Sinds 27 september is de eerste influencers film Misfit in première gegaan in Nederland. Door alleen maar gebruik te maken van de populaire YouTubers, vloggers en influencers is de film gelijk een hit geworden onder de doelgroep meisjes 8+. 

De filmtrailer had binnen no time ruim 1.5 miljoen views en na 2 weken is de film al bekroond als Gouden Film (100.000 bezoekers). En door dit succes kon de Belgische markt niet uitblijven. Sinds 1 november draait de film nu ook in verschillende bioscopen in België. Dit is uniek voor een Nederlandse film. De DVD zal in januari 2018 worden uitgebracht door de merkeigenaar Splendid en recent is nu ook Misfit 2 bevestigd voor januari 2019.

Interstat is de stationary partner en binnenkort zullen we meerdere partijen aankondigen en verwelkomen binnen het licentieprogramma.

Voor meer informatie over Misfit of één van onze andere merken, neem dan gerust contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie: