Hatchimals en JoJo Siwa bij CPLG

30 oktober 2017
in Trends

CPLG Benelux vestigt deze maand de aandacht op de licenties Hatchimals en Jojo Siwa.

Hatchimals Surprise…
Het afgelopen jaar waren de Hatchimals een absolute hype in de speelgoedwereld. Vorig jaar met de lancering van de Hatchimals en dit jaar met de introductie van de CollEGGtibles. Hatchimals zijn bijzondere beestjes in een ei, die de kinderen zelf moeten uitbroeden door het warm te houden en te vertroetelen. Op Hatch Dag (7 oktober) werden ook de nieuwe Hatchimals Surprise geïntroduceerd door Spin Master, waarbij er niet één, maar twee Hatchimals uit het ei komen! Sambro (arts & crafts, stationery) en Big Balloon (publishing) zijn aan boord gekomen als nieuwe licentienemers om het CP-programma uit te breiden. Broed mee met de Hatchimals, er zijn namelijk nog bepaalde categorieën die ingevuld kunnen worden!
Voor meer informatie over Hatchimals of één van onze andere merken, neem dan gerust contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

JoJo Siwa het meisje met de bows
JoJo Siwa is een Amerikaanse actrice, zangeres, danseres en YouTuber van 14 jaar oud met ruim 6M volgers op Instagram, 12.5M volgers op Musical.ly, 500K op Twitter en meer dan 890 miljoen views op haar YouTube pagina!
Ze is bekend geworden door de tv-show Dance Moms. JoJo vervuld verschillende gastrollen in Nickelodeon tv-shows zoals School Of Rock & Thundermans, won de Kids Choice Awards 2017, schreef haar eigen boek en krijgt zelfs een eigen tv-show & film bij Nickelodeon!
CPLG verwelkomd Sambro als stationery en arts & crafts licentienemer en er zijn nog bepaalde categorieën open die ingevuld kunnen worden.
Voor meer informatie over JoJo Siwa of één van onze andere merken, neem dan gerust contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie: