Fisher-Price lanceert monsterlijke speelgoedlijn

23 maart 2017

Monsters zijn één van de grote trends van 2017. Mattel zorgt dan ook voor nieuwe gekke en schattige creaties. Zo krijgt de baby/peuter-lijn van Fisher-Price er twee educatieve producten bij. 

Met de Duw en Rij Monstertrucks komen ontwikkeling en spel samen en wordt het speelplezier in de hoogste versnelling geschakeld. Druk het gekke hoofd van het monster in om hem op vier wielen te doen racen. Zo worden de allerkleinsten  gemotiveerd om naar hun grappige, kleurrijke vriend te kruipen waardoor hun motorische vaardigheden gestimuleerd worden. Een leuke manier voor het kind om te leren over oorzaak en gevolg. De verschillende texturen zoals het zachte haar en het gevoel van de tanden en horentjes helpen dan weer bij de ontwikkeling van de zintuigen.

Leren over emoties kan met het schattige Gevoelensmonster. Soms zijn ze blij, soms verdrietig en soms verrast. Wanneer er tegen het gezicht wordt getikt, gaat het wieltje draaien en krijgt de baby een gezichtsuitdrukking te zien met het passende geluid. Gevoelens kunnen snel veranderen en dat zal de baby hier al ontdekken. Bovendien vinden ze het geweldig grappig om het lintjeshaar en de zachte armen aan te raken. Ook al gek van deze geweldige wezentjes? Tijdens het najaar volgt er nog meer!

Meer info op www.fisher-price.be

NIEUW: Volg ons op Facebook @FisherPriceBelgium

FB FindUsonFacebook online 144

Laatst aangepast op donderdag, 23 maart 2017 16:21
Meer in deze categorie: