Nieuw bij VDM: Turbospoke!

13 mei 2014

Turbospoke is het ultieme accessoire voor je fiets, en een echte gadget.

Er zijn twee producten beschikbaar:
- TURBOSPOKE MINI &
- TURBOSPOKE RACING.

Turbospoke Mini is de lawaaimaker voor je fiets. Dit product, geïnspireerd op het ouderwetse ‘kaart in de spaken’ idee, past op elke fiets en maakt gebruik van superduurzame geluidskaarten om een motorgeluid te creëren!

Bevestig de Turbospoke Mini op je fiets, plaats één van de geluidskaarten en je kunt gaan fietsen! Zodra je wiel begint te draaien, klinkt het geluid. Hoe sneller je fietst, hoe luider het geluid!
En nu het coolste: er passen meerdere Turbospoke Mini’s op je fiets! Daarmee krijg je meer volume, en kun je andere geluiden maken!

Het Turbospoke Racing systeem ziet er niet alleen uit als de uitlaat van een echte motor, maar het zorgt er ook voor dat jouw fiets zo gaat klinken! Het uitlaatsysteem heeft geen batterijen nodig, het wordt voor 100% aangedreven door de pedalen van je fiets. Het geluid wordt gemaakt door een dunne kunststof ‘motorkaart’, die tegen de spaken van je wiel wordt gehouden. De uitlaat is zó ontworpen, dat hij het geluid versterkt. Het uitlaatsysteem wordt geleverd met 3 motorkaarten, die je kunt gebruiken om wel 6 verschillende soorten geluiden mee te creëren!

Het Turbospoke Racing systeem past op 95% van alle fietsen, met een wieldiameter tot 16 inch. Het is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  Met tv-campagne in juni!

Laatst aangepast op dinsdag, 13 mei 2014 11:42
Meer in deze categorie: