Veel keuze in thema ‘Town’ van Sluban

15 december 2016

Als er een thema is dat zowel jongens als meisjes aanspreekt, dan is dat wel het thema ‘Town’ van Sluban. Dit thema bevat maar liefst 42 bouwsets die allemaal draaien om het dagelijkse leven in én rondom de stad. Door het ruime aanbod van grote én kleine betaalbare bouwsets, bewijst Sluban weer dat spelen met bouwsteentjes voor ieder kind mogelijk kan zijn.

In 2016 is het bestaande thema uitgebreid met diverse nieuwe series. Zo zagen we een fonkelnieuwe Farmserie met leuke boerderij- en paardensets en een Constructionserie met stoere machines en voertuigen.

Later dit jaar werden de series ‘Business Street’ en ‘Uptown’ toegevoegd aan het thema. Deze series bestaan uit leuke gebouwen, zoals een Hotel, Bloemenwinkel, Restaurant, Tankstation en een Supermarkt, en diverse grappige voertuigen zoals een Hotdogkar, Camper en een Koerier. Doordat de bouwsets allemaal goed met elkaar te combineren zijn, kan met een aantal ‘Town’ bouwsets al snel een complete stad worden gevormd. Waarschijnlijk zullen de meisjes een uitgebreide winkelstraat in de stad hebben en de jongens een grote bouwplaats!
Bekijk alle ‘Town’ bouwsets op http://www.sluban.be/producten/town.html 

Meer in deze categorie: