Monster High: “Licht, Camera, Griezelen Maar!"

26 maart 2014

Sinds 19 maart in de nieuwe Monster High-film beschikbaar op DVD. Dit werd in stijl gevierd in Kinepolis Antwerpen.

Kinderen konden er als volleerde mannequins over de catwalk paraderen, samen met hun favoriete Monster High personages. Voor een frisse cocktail - of was het een glaasje bloed? - kon men terecht in de unieke Kids Cocktailbar. Tot slot was er voor elk kind een goodiebag voorzien, boordevol leuke gadgets.

Over de film:

Draculaura™ denkt dat zij de troonopvolger is van de vampierentroon. Zij en haar beste ghoulvrienden gaan naar Transylvania voor een knaller van een kroning. Ze ontdekken alleen al snel dat de zoektocht naar een koningin nog niet over is. De Ghouls moeten een oud kunstwerk, bekend als Vampierenhart, vinden om te ontdekken wie de echte vampierenkoningin is. Het is een fan-tas-tisch avontuur dat langs Londoom, New Goreleans en Hauntlywood gaat. Is dit dan het moment dat Draculaura™ eindelijk haar vampierenkracht krijgt en ontdekt dat nachtmerries écht uit kunnen komen?

Over de poppenreeks:

De griezels hebben het gemaakt in Hauntlywood™. Met hun freaky gevoel voor stijl veroveren ze de filmset en schrijden ze over de zwarte loper. Deze nieuwe sterren zijn er helemaal klaar voor om alle filmrecords te breken met hun spooktaculaire horrorshow. Je kunt kiezen uit Viperine Gorgon™, Honey Swamp™, Elissabat™ en Clawdia Wolf™.

Meer in deze categorie: