Activity Garden™: De nieuwste interactieve speelomgeving van Little Tikes

26 maart 2014

Anders dan de naam doet vermoeden is de Activity Garden™ de nieuwste interactieve speelomgeving van Little Tikes waar kinderen vooral binnenshuis veel plezier aan beleven.

Met dit nieuwste product van het iconische merk Little Tikes kunnen kinderen vanaf 6 maanden hun motorische en creatieve vaardigheden verder ontwikkelen in een besloten en veilige omgeving. De prijswinnende Activity Garden™ van Little Tikes is vanaf dit voorjaar in Nederland verkrijgbaar.

De multifunctionele Activity Garden™ moedigt kleine kinderen aan om hun leefomgeving op een speelse en educatieve manier te ontdekken. Met het openklapbare speelcentrum met onder andere een spiegel, leerklok en beweegbare dieren en onderdelen kunnen kleine kinderen hun motoriek volop ontwikkelen.

Little Tikes produceert sinds 1970 innovatieve kinderproducten van hoge kwaliteit. De producten van Little Tikes zijn gericht op het hebben van plezier en fysieke en sociale interactie. Ze stimuleren de geestelijke ontwikkelingen, motoriek en nieuwsgierigheid van het kind. Dit is wat Little Tikes groots maakt.

Met een assortiment van producten zoals de Cozy Coupe, de auto die in Engeland meer verkocht wordt dan een echte personenauto, de Big Car Carrier, de Rocking Horse, de Cottage Garden Playhouse en nu ook de Activity Garden, biedt Little Tikes dit voorjaar een breed scala aan producten waar kinderen en ouders veel plezier aan zullen beleven.

Meer in deze categorie: