Leuke accessoires voor je BERG Skelter

15 juni 2016

Maak je BERG Skelter nog leuker met accessoires zoals een aanhanger, een tweede stoel of zwaailichten!

De BERG Skelters zijn op zich natuurlijk al heel erg leuk om mee te rijden. Maar wist je dat er ook nog een uitgebreid gamma accessoires bestaan om dit rijplezier nog verder uit te breiden. In totaal kan je kiezen uit maar liefst 80 verschillende uitbreidingsitems!

In de eerste plaats heeft BERG een reeks gave aanhangers voor jouw BERG Skelter en zodat je jouw vracht makkelijk mee kan nemen op skelteravontuur! In totaal zijn er 13 items in dit segment, zoals bijvoorbeeld lage trailers, een takel, een tweezitter, een graver, en nog veel meer.

Maar je hoeft niet per se alleen op avontuur te trekken. De duostoelen van BERG zorgen ervoor dat je er samen op uit kan trekken! In dit assortiment biedt BERG zo’n 25 verschillende duostoelen, in allerlei uiteenlopende uitvoeringen en kleuren.

Bovendien kan je jouw BERG Skelter ook pimpen met gave verlichting! Hierdoor zullen alle tegenliggers uitwijken en valt jouw skelter extra op! Je kan kiezen uit een blauw of oranje zwaailicht en natuurlijk is er ook LED-verlichting om in het donker de weg te vinden.

Er zijn nog tal van andere accessoires om jouw skelter extra speelplezier of zelfs een volledige make over te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een reservewiel, een roll-bar, een vorklift, een hoorn, een bagagebox, vlaggetjes, een sirene, en nog zoveel meer!

Ontdek alle accessoires via https://www.bergtoys.com/be_nl/skelter-accessories/

Meer in deze categorie: