Nieuwe gezichten én nieuw merk bij Bertoy

08 maart 2016

Bertoy verwelkomde de afgelopen maanden twee nieuwe medewerkers én een nieuw merk.

Bertoy stelde de afgelopen maanden twee nieuwe account managers voor. Vroeger werkte Bertoy met één vertegenwoordiger voor de hele Benelux, maar door de groei van het bedrijf wordt dit nu opgesplitst. Op die manier kan het persoonlijke contact met de klanten gegarandeerd blijven. De Belgische markt is het werkterrein van Stephanie Devos, Erik Janvier is de nieuwe verantwoordelijke voor de Nederlandse markt.
Verder heeft Bertoy sinds kort ook de merkenportefeuille uitgebreid met een nieuw merk. Angel Bliss is een Zweeds merk met accessoires voor kinderen, met bijvoorbeeld armbandjes en lettertjes, waarmee de kinderen hun eigen combinaties kunnen maken. Een heel leuk bijproduct in deze periode van het jaar, waarin de communies toch weer voor de deur staan. Angel Bliss staat voor goede kwaliteit, goede prijzen en een vlotte levering.
De komst van Angel Bliss geeft nog meer kleur aan de merkenportefeuille van Bertoy. Deze omvat nu Steiff, Papo, Götz, Angel Bliss, Crocodile Creek, Mudpuppy en Krooom. Vooral naar Götz is er de laatste tijd een stijgende vraag. Dit Duits merk van kwaliteitspoppen biedt een heel compleet gamma met alles voor de poppenmoedertjes van nul tot twaalf jaar.

Meer in deze categorie: