Monchhichi

08 maart 2016

Monchhichi, het schattige duimzuigende knuffelaapje werd in 1974 geïntroduceerd door de Japanse speelgoedfabrikant Sekiguchi. Ze bestaan al meer als 40 jaar, daardoor blijkt Monchhichi van alle tijden te zijn.

De laatste jaren maakt Monchhichi een onwaarschijnlijke comeback, komt dat wellicht door dat de ouders van nu vroeger ook een Monchhichi hadden en graag willen dat hun kinderen kennis maken met deze leuke en lieve Monchhichi? Daarbij zijn ze te leuk en te lief om er niet één maar wel twee of drie te willen hebben.

Uiteraard in de collectie de klassieke Monchhichi met slab, er zijn ook Monchhichi in diverse outfits, er is een Monchhichi engel, een verpleegster, een hondentrainer, een moeder met baby, een grootvader en een grootmoeder. Ook verkrijgbaar is de Monchhichi als sleutelhanger.
Kortom de Monchhichi collectie is ruim en gevarieerd en de ontwerpers presenteren regelmatig nieuwe modellen. Monchhichi wordt verkocht door Oku Business Partners.

Voor meer informatie, zie onze website www.oku.nl of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie: