PLAYMOBIL Porsche 911 Targa 4S

08 maart 2016

Primeur! PLAYMOBIL® introduceert miniatuurversie van de iconisch Porsche 911 Targa 4S

Elke grote droom start klein: de ontwerpers van PLAYMOBIL® lanceren voor de tweede keer een miniatuurformaat van de iconische Porsche sportwagen. Deze keer is niemand minder dan de jongste generatie van de extravagante Porsche 911-versies aan de beurt: de Porsche 911 Targa 4S! Begin 2016 ligt de PLAYMOBIL®-speelgoedremake in de rekken.

Porsche en PLAYMOBIL® hebben veel gemeen: innovatieve producten in tijdloze designjasjes, met een sterke focus op de fun-factor zowel tijdens het spelen als het rijden. Reden genoeg om de samenwerking verder te zetten, zeker na de eerste, succesvolle remake van de knalrode Porsche Carrera S in 2015.

Met hun nieuwste remake van de Porsche 911 Targa 4S, dé classic uit 1965, brengt PLAYMOBIL® autoliefhebbers in hogere sferen. Niet alleen belichaamt hij naadloos zijn grote broer qua design, ook beschikt hij over een innovatief lichtconcept en het legendarische Targa-dak. De set bevat ook een volledig ingerichte showroom, en zelfs potentiële klant. Klaar voor een testrit met de sportieve, saffierblauwe Targa?

Meer in deze categorie: