Haal het perfecte cadeau voor kleine muziekliefhebbers in huis!

29 oktober 2015

Ook dit najaar brengt Bigben Interactive namelijk een uitgebreid gamma aan splinternieuwe audioproducten op de markt. 

Mama's en papa's van jonge toekomstige supersterren kunnen hun zoektocht naar het perfecte Sinterklaas-, kerst- of eindejaarscadeau staken! Ook dit najaar brengt Bigben Interactive namelijk een uitgebreid gamma aan splinternieuwe audioproducten op de markt. Van kleine karaokerobots tot een stoere wekkerradio, voor elk wat wils!

Met behulp van deze grappige en coole muzikale robot kunnen kleine zangtalentjes de eerste stappen in hun glorieuze muziekcarrière gaan zetten! Met de bijgeleverde microfoons kun je tot 8 uur opnames maken en via de MP3- en USB-ingangen kunnen favoriete nummers meteen luidkeels gecoverd worden.

Zin om jouw opgenomen nummers aan de hele wereld te laten horen, of zelf voor DJ te spelen? Met deze handige draagbare radio- en cdspeler is het mogelijk om overal een feestje te bouwen! Via de AUX - ingang kan er moeiteloos geluisterd worden naar nummers vanop iPod®, iPhone® of een andere MP3-speler.

Zelfs onverbeterlijke langslapers blijven niet in hun bed liggen wanneer ze deze unieke wekkerradio op hun nachtkastje zien staan. De klok bevat een 'Sleep' en 'Snooze' functie, ingebouwde luidspreker en de tijd kan zelfs geprojecteerd worden op de muur of het plafond! Bovendien is er de keuze uit verschillende leuke thema's: stoere dino's, een snoezige kat of een beeld van jouw favoriete Europese stad!

Meer in deze categorie: