Nieuwe items in de populaire Super Sand lijn

24 juli 2015

Super Sand van Goliath, het magische zand waarmee kinderen schoon en veilig figuren kunnen maken, is in korte tijd uitgegroeid tot razend populair speelgoed. In september liggen twee nieuwe producten in de winkels: Super Sand Farm met boerderijdierenvormen en een tractor en Super Sand Cupcakes met cupcakevormpjes en roze zand.

In het najaar 2014 introduceerde spellenbedenker Goliath Games Super Sand in België. Het magische speelzand bleek een ongekend verkoopsucces.

Met Super Sand halen ouders voor hun kinderen het plezier van zand in huis zonder de troep. Super Sand is ultrazacht, het droogt niet uit en het is makkelijk te bewerken. Met de gereedschappen en vormpjes kunnen kinderen vanaf vier jaar er kastelen, taartjes en dieren mee maken. Super Sand is gemaakt van natuurlijke materialen en antibacterieel. Het is dus niet alleen handig, maar ook schoon en veilig. Door de structuur van het zand is het bovendien samen te kneden en daardoor snel weer op te ruimen. En ook niet onbelangrijk: Super Sand stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen.

In september presenteert Goliath twee nieuwe producten:
- SUPER SAND CUPCAKES: 450 gr gewoon zand en 225 gr roze zand, een grote, een kleine en een dubbele cupcakevorm, een bakje en twee reliëfrollers.
- SUPER SAND FARM: maar liefst 900 gr zand, een tractor, drie dierenvormen (koe, schaap en kip), een vorm voor een hek en een bakje. 

Meer in deze categorie: