Disney Pixar’s Inside Out bij Tomy

17 juni 2015

Vanaf 24 juni is Inside Out – een film van Disney Pixar in de Belgische bioscopen te zien. 

Tijdens het filmfestival van Cannes werd Inside Out in wereldpremière vertoond en werd de film als bijzonder innovatief en verrassend omschreven. De staande ovatie en het enthousiaste applaus kwamen daar nog eens bovenop.

Inside Out vertelt een verhaal vanuit het perspectief van de vijf emoties die wonen in het hoofd van het jonge meisje Riley. Zij is net van het platteland naar de stad verhuisd, en heeft moeite om zich aan te passen. De film laat ons binnenkijken in haar gedachten, waar de personages Joy, Fear, Anger, Disgust en Sadness – die allemaal een heel uitgesproken en passend uiterlijk hebben meegekregen -voortdurend met elkaar in discussie gaan.

Rond Inside Out brengt Tomy een brede speelgoedlijn op de markt. Er zijn de figuurtjes, van Riley, maar ook van de verschillende emotie-personages. Deze komen elk met een ‘herinneringsbol’ met daarin een beeld uit de film. De grote speelset bevat een console waarmee deze herinneringen geprojecteerd kunnen worden. Verder bestaat de collectie ook nog uit een reeks pluches en de grotere kunststof poppen met echte kledij. 

Meer in deze categorie: