Vtech Wetenschap Speelgoed: speelgoed voor de knapste koppen

14 december 2023

Knappe koppen verdienen speelgoed dat nieuwsgierigheid stimuleert, ontwikkeling faciliteert en zelfvertrouwen doet groeien. De collectie wetenschap speelgoed van VTech heeft ook voor deze ambitieuze talenten gereedschap in huis. Voor jonkies alleen? Toch niet, dit gereedschap is interessant van 7 tot 99 jaar, hiermee heeft iedereen goud in handen!

Waren het eerder Mijn Interactieve Video Microscoop en Mijn Interactieve Video Globe, die hoewel in kinderuitvoering, volwassen beeld en informatie opleverden. Nu is het tijd voor een nieuw instrument: Mijn Interactieve Video Telescoop! Ook deze bewijst dat VTech kinderen serieus neemt. De kwaliteiten van deze telescoop zijn van dusdanig niveau dat jong (en dus ook ouder) een serieuze kans gegund wordt de blik te verruimen en kennis te maken met de enorme ruimte waarin wij ons bevinden.

VTech stopte ‘m ook vol techniek. Dankzij vijf speelstanden krijgen wijsneuzen bijvoorbeeld antwoorden op alle vragen die ze hebben over NASA. Met behulp van originele foto’s en video’s laat de ruimteorganisatie zien hoeveel er is om te ontdekken en te weten. Met aansprekende informatie over planeten in ons zonnestelsel en rondzwevende objecten krijgt ruimtekennis betekenis, wordt perspectief geschetst en gretigheid om verder te leren aangewakkerd.

Spelen kun je met deze complete Interactieve Video Telescoop natuurlijk ook, dat element zal VTech nooit over het hoofd zien. Met een ruimtequiz, spelletjes, een fotogalerij, antwoorden op vragen over zwaartekracht en natuurlijk gouden tips over hoe je een raket bestuurt, of een zonsverduistering nabootst, wordt kennis naar een next level getild.

Vanzelfsprekend is deze telescoop stevig en duurzaam, dus goed voor jaren ruimteonderzoek. Met 110x zoom en 20 kosmische kaarten. Het commentaar is Nederlands gesproken en er zit een zelfontspanner op. Dus voor die allermooiste foto van de volle maan hoef je dus niet wakker te liggen.

www.vtechnl.com 

Laatst aangepast op donderdag, 14 december 2023 13:57
Meer in deze categorie: