Op wereldreis met Clementoni in het nieuwe schooljaar!

19 september 2023

Terwijl de zomer langzaam plaatsmaakt voor de frisse bries van de herfst en de schoolbanken opnieuw goed gevuld zijn, maakt Clementoni zich klaar om een leerrijk, nieuw schooljaar extra kleur te geven. Met hun reeks van educatieve wereldbollen nemen ze de kleinste globetrotters nu al mee op een boeiende reis door geografie, geschiedenis en culturen.

‘Mijn Eerste Wereldbol' van Clementoni brengt de wereld van aardrijkskunde tot leven voor kinderen van 3 tot 6 jaar. De interactieve wereldbol biedt een boeiende ontdekkingstocht met stukjes van verschillende werelddelen en schattige dieren. Plaats een dier in de gleuf aan de voet van de bol en ontsluit verhalen over deze dieren, inclusief uitdagende quizzen waarbij je de juiste plek op de wereldbol moet vinden. 'Mijn Eerste Wereldbol' is ideaal voor jonge ontdekkingsreizigers.

Voor gevorderde avonturiers biedt Clementoni ‘s Interactieve Wereldbol met sprekende pen een unieke leerervaring. Verken continenten, landen en culturen met boeiende content op verschillende moeilijkheidsniveaus. Hoogwaardige geluidskwaliteit biedt meer dan drie uur aan informatieve audio, en de bijbehorende app brengt de wereld tot leven in virtuele realiteit.

Dompel jezelf onder in deze wonderlijke wereld van aardrijkskunde en ontdekking met Clementoni ‘s Interactieve Wereldbollen voor de kleinste avonturiers!

Meer info op www.nl.clementoni.com

Meer in deze categorie: