Kom in de zomerstemming met het geweldige inflatable assortiment van Little Dutch door Van der Meulen!

26 april 2023

Ons assortiment bevat onder andere een zwembad, een zwemring en een strandbal, zodat je helemaal klaar bent voor het warme weer en de dagen vol waterpret. Deze producten zijn er in de thema’s Sailors bay (blauw) en Flowers (roze).

Het zwembad heeft een diameter van 80 cm en is ideaal voor kleine kinderen. Het zwembadje zorgt voor een vrolijke sfeer in de tuin. Het is snel en eenvoudig op te zetten, waardoor je meteen kunt genieten van het verfrissende water.

De zwemring is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een prachtige herkenbare print die perfect past bij onze andere zomerartikelen. Deze opblaasbare ring is een must-have voor alle kleine zwemliefhebbers. Ideaal om te dobberen in het zwembad of in de zee, terwijl je geniet van de zon.

De strandbal gebruik je om te spelen op het strand, in de tuin of bij het zwembad. Het zorgt voor eindeloos plezier en is gemakkelijk op te blazen en mee te nemen.

Zorg deze zomer voor optimaal genieten van het warme weer met ons prachtige zwembad, onze zwemring, en onze strandbal. Bestel vandaag nog op www.vandermeulen.com en laat de zomerpret beginnen!

Meer in deze categorie: