SuperBlocco

26 april 2023

Het Nederlandse speelgoedmerk SuperBlocco maakt duurzame en educatieve dierenpuzzels voor kinderen vanaf 2 jaar. SuperBlocco richt zich op peuters, kleuters en schoolkinderen. Met de educatieve puzzels van SuperBlocco oefenen kinderen aan hun fijne motoriek, het verbeteren van oog-hand coördinatie, trainen van concentratie en geduld en ook het vergroten van het visueel ruimtelijk inzicht.

De open ended puzzels geven kinderen de kans om hun eigen regels te bepalen en de eigen fantasie volledig in te zetten. De puzzels zijn steeds vergezeld door kaarten of een boekje met leuke informatie over de dieren die in het spel aanwezig zijn, zo maken de kinderen op een speelse manier kennis met het grote dierenrijk!

Duurzaamheid en gezondheid staat bij SuperBlocco voorop. De puzzels worden met respect voor de natuur geproduceerd, voldoet aan de Europese regelgeving en draagt daarom ook de Conformité Européenne markering (CE-markering). Er wordt uitsluitend FSC-gecertificeerd hout gebruikt. Het gebruikte verf is uiteraard vrij van gif en andere schadelijke stoffen.

https://malin-agency.be/superblocco

Laatst aangepast op woensdag, 26 april 2023 14:06
Meer in deze categorie: