Met Little Tikes zijn de allerkleinsten helemaal klaar voor het najaar

14 oktober 2014

Dit najaar heeft Little Tikes weer het leukste aanbod aan interactief speelgoed voor jonge kinderen

De Activiteiten Tuin™ is nog steeds ongekend populair. Dankzij de verschillende functionaliteiten van het speelgoed, is er plezier van te beleven in iedere fase van het opgroeiende kind. Voor ieder kind dat niet kan wachten om zelf in de keuken heerlijke gerechten klaar te maken is de Gootsteen en Kookplaat het ideale speelgoed. Een heerlijke ‘maaltijd’ staat zo op tafel dankzij het kookstel en kan weer netjes worden opgeborgen nadat de afwas is gedaan. De Touch 'N' Go Racers™ komen nieuw de speelgoedlijn binnen gescheurd. Deze snelle wagens worden aangestuurd door middel van aanraking, waarna ze er in een handomdraai vandoor racen. Speelgoed van Little Tikes stimuleert opgroeiende kinderen spelenderwijs motorieke en creatieve vaardigheden te ontwikkelen.

De Activiteiten Tuin is geschikt voor kinderen vanaf zes maanden, tot drie jaar oud. Deze multifunctionele speelset werkt uitdagend voor kinderen om zichzelf te ontwikkelen. Spelenderwijs gaan ze aan de slag met één van de vele vormen van vermaak die de Activiteiten Tuin te bieden heeft. De set is voorzien van een kruipbaan, deuren die open en dicht gaan, een telescoop, diverse geluiden en nog veel meer om zelf te ontdekken.

Met de Gootsteen en Kookplaat wordt een veilig oefenterrein geboden aan de keukenprinsen- en prinsessen van de toekomst. Ze leren hoe een echte keuken werkt zonder de gevaren die dit met zich mee kan brengen. Nadat een heerlijke ‘maaltijd’ is bereid, kan de vuile vaat gedaan worden in de gootsteen dankzij de echte kraan. Een ingebouwde pomp zorgt er voor dat met een simpele druk op de knop water door de kraan stroomt. Als de afwas gedaan is kan het bestek afdruipen in het speciale rekje. De speelset komt compleet met diverse soorten kookgerei, bestek, borden en bekers.

Touch ‘N’ Go Racers staan helemaal klaar voor de start. Deze nieuwe wagens zijn gemaakt voor iedereen kind dat gek is van auto’s. Ze zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, de stoere politieauto, Amerikaanse pick-up truck en als snelle sportwagen. Elk met vijf verschillende geluiden, welke door middel van aanraking geactiveerd worden. Wanneer de auto naar achteren wordt gehaald zal hij met een heftig motor geluid en piepende banden, er vandoor schieten.

Laatst aangepast op dinsdag, 14 oktober 2014 10:14
Meer in deze categorie: