Playmobil: ook in de zomer nieuwe speelsets en thema’s

05 juli 2022

Het is zeker geen komkommertijd bij Playmobil. De komende periode worden er immers nog vele speelsets en nieuwe thema’s geïntroduceerd. Een compleet nieuwe dierenwereld gaat open en stripfiguur Astérix ziet het levenslicht.

Wiltopia

Op 8 juli wordt het nieuwe dierenthema Wiltopia geïntroduceerd. Bij Wiltopia ligt de focus op het opgroeien in een wereld waar dieren en de natuur worden gewaardeerd en beschermd. Met Wiltopia combineert Playmobil spelen en leren op een unieke manier en biedt het drie kernelementen binnen het uitgebreide speelthema.

Bij de lancering in juli zijn maar liefst 27 individuele dieren van over de hele wereld beschikbaar en zorgen deze voor veel verzamel- en speelplezier. Het zijn artikelen die voor impulsprijzen verkocht kunnen worden.

Naast de mooie speelsets, bestaat het Wiltopia-assortiment gemiddeld uit meer dan 80 procent duurzame materialen. Het meeste materiaal dat wordt gebruikt, is gerecycled materiaal. De verzend- en buitenverpakkingen, evenals bouwinstructies, zijn ook gemaakt van bijna 100 % gerecycled karton of papier. Alle foliezakken zijn gemaakt van 100 % gerecycled materiaal. Het gebruik van duurzame grondstoffen staat een frisse en natuurlijke uitstraling in leuke pasteltinten niet in de weg. Elk product is uniek met een heel bijzondere en eigen natuurlijke look en feel.

Wiltopia: Om van te houden, te leren en te beschermen

Doelgroep: 4-10 jaar

Astérix

Voor de Astérix liefhebbers is onlangs de bekende strip tot leven komen met onze Astérix collectie. Het overbekende verhaal van Astérix speelt zich af in een klein dorpje in Gallië. Dit dorpje is er als enige in geslaagd de invasie door de Romeinen onder aanvoering van Julius Caesar tegen te houden met behulp van een toverdrank die de Galliërs oersterk en daardoor onoverwinnelijk maakt. Er zijn verschillende echt iconische sets, zoals het grote dorpsfeest en personages vanuit de stripverhalen en films (zoals ook Obelix, Idefix en Panoramix), en al startend met het goedkoopste setje met daarin de belangrijkste helden: voor iedere Astérix-fan wat wils!

Doelgroep: 4-10 jaar

Nieuwe Special Plus en Playmo-Friends

Wist u dat de SpecialPlus-dozen de best verkochte Playmobil-artikelen zijn? Mede dankzij het impuls prijspunt natuurlijk! Het Special Plus en Playmo-Friends assortiment wordt in juli uitgebreid met extra figuren. Deze kleine sets met een figuur en accessoires zijn ideaal voor het uitbreiden van een verzameling of als cadeau.

Doelgroep: 4-10 jaar

www.playmobil.be

Laatst aangepast op woensdag, 06 juli 2022 09:52
Meer in deze categorie: